Sve o centru

Jedan od najvećih trgovačkih centara u Regionu.
Obuhvata sve gradove u USK-u, Cazin, Bihać, Velika Kladuša, Bužim, Bosanska Krupa, Ključ, Sanski Most, Petrovac, kao i okolne gradove iz RS-a: Novi Grad, Prijedor, Dubica, kao i gradove iz R. Hrvatske: Karlovac, Slunj, Korenica i sva pogranična mjesta u RH, oko USK-a.

City Centar Cazin smješten je u gradu Cazinu u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine. Naveći je i najmoderniji shopping centar na području Unsko-Sanskog kantona. Proteže se na površini od 26,000 m2 sa  preko 400 parking mjesta u garaži i na otvorenom. Pored renomiranih trgovačkih brenova, City Centar Cazin ima i bogat zabavni i ugostiteljski sadržaj.

Radovi na izgradnji ovog centra počeli su oktobru  2018. godine. Investitor je firma City Centar AD Cazin d.o.o..

City Center Cazin je otvorio svoja  vrata posjetiocima 31.05.2019 godine. City Centar Cazin izgrađen je i opremljen prema najvišim standardima, s ciljem da potpuno i kvalitetno odgovori na potrebe posjetitelja.

Nakon shoppinga posjetitelji se mogu odmoriti i uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi restorana ADvantage. Da ljubitelji slatkih okusa ne ostanu uskraćeni potpunog užitka, restoran ali i cafe bar  Silk Road  se pobrinuli  za veoma kvalitetnu i raznovrsnu ponudu kolača i slastica. Restoran Adventage organizuje i proslave vjenčanja, a svadbeni salon uređen po najvišim standardima, ljubazno osoblje i kvalitetan meni garancija su da će Vaš najvažniji dan u životu biti kao iz bajke.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se