KM Trade

KM Trade
Kompanija KM Trade d.o.o. je osnovana 1999. godine u Visokom, Bosna i Hercegovina, specijalizirana i registrovana za promet naoružanja i specijalne opreme.
 
Već u narednih par godina je započeto osnivanje maloprodajne mreže specijaliziranih prodavnica širom BiH koja danas pokriva najveći dio Bosne i Hercegovine i to u: Sarajevu (SuperStore), Sarajevo (SCC), Visokom, Tuzli, Tešnju, Goraždu, Konjicu, Mostaru, Živinicama, Bihaću, Kaknju, Srebreniku, Gračanici, Travniku, Zenici i Cazinu... Planirano širenje kompanije za cilj ima osiguranje prisustva u čitavoj Bosni i Hercegovini te se u narednom periodu očekuje otvaranje novih maloprodajnih objekata u svim većim centrima u BiH.
 
Uz prodajne kapacitete, kompanija posjeduje specijalizirani servis za popravke, održavanje i „tuning" oružja te instalaciju dodatne opreme sa više od 85.000 zadovoljnih korisnika u dosadašnjem radu.
 
Sama kompanija, KM Trade d.o.o. je, vođena idejom stalnog prisustva u svim tržišnim grupama, sa posebnim naglaskom na državne institucije, u protekloj deceniji zasluženo imenovana ovlaštenim zastupnikom legendarnih svjetskih kompanija kao što su: Glock, , Steyr – Mannlicher, Beretta, Taurus, 5.11. Tactical, FN Herstal, Češka Zbrojovka, Accuracy International i mnogi drugi, te uz navedeno uspješno distribuira i proizvode i opremu ništa manje čuvenih inovativnih Baikal, Walther, Magnum Research, Remington kao i mnogih drugih, svjetski renomiranih prozvođača.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se